Регион 17. мај 2018. / 21:28

Направи кобна грешка поради која замина во смрт со пријателот – остави две мали деца

Направи кобна грешка поради која замина во смрт со пријателот – остави две мали деца

42-годишната Оливера М. е жената која предизвика авионска несреќа во Србија, па почина заедно со 48-годишниот Горан Петровиќ.

Оливера која е мајка на две малолетни деца била на обука, а најверојатно направила грешка како копилот, поради која тој се срушил.

Таа повлекла погрешна рачка и било доцна да се реагира.