Регион 19. јануари 2021. / 11:28

Милионски грабеж во Белград

Милионски грабеж во Белград

Двајца маскирани разбојници го нападнале сопственикот на менувачницата З.Ј. (65) сред улица во Карабарма, пишуваат белградските медиуми.

Според медиумите, разбојниците украле два милиони динари од човекот.

Истрагата е во тек.