Регион 06. December 2018. / 16:37

(ФОТО) Скандал: Заменик-градоначалник бакнува малолетничка

(ФОТО) Скандал: Заменик-градоначалник бакнува малолетничка

Заменик-градоначалникот на Бор, Бранко Периќ кој има 60 години, е фатен во голем скандал кога се обелодени фотографија на која бакнува малолетничка.

Периќ веднаш поднел оставка по скандалозните фотографии на социјалните мрежи, а сликите се тргнати иако ги виделе голем број луѓе, па ги споделуваат на Интернет.

– И честитав на добро сработената работа. – бил неговиот уште поскандалозен коментар.