Регион 12. септември 2019. / 15:51

(ФОТО) Рама повторно во свој препознатлив стил на облекување на средбата во Прага

(ФОТО) Рама повторно во свој препознатлив стил на облекување на средбата во Прага

На средбата на В4 (Полска, Унгарија, Чешка, Словачка), во Прага, премиерот на Албанија Еди Рама одлучи повторно оделото да го комбинира со бели патики.

Да потсетиме дека Рама во континуитет вака се појавува по разни состаноци.