Регион 09. јули 2020. / 00:23

(ФОТО) Демонстрант во Белград се соблече пред камерата

(ФОТО) Демонстрант во Белград се соблече пред камерата

Додека репортерката на „РТС“ имаше директно вклучување во вестите за случувањата во Белград, еден од демонстрантите влета во кадарот и го покажа голиот задник.

Токму кога новинарката велеше – „Нашата екипа доби доста навреди, се жалат како изгледа нашата програма и тоа како известуваме од протестите“ – зад неа се доближи еден маж кој ги соблече панталоните и го покажа задникот.