Регион 13. June 2018. / 15:27

Дошол на гробот на татко му и веднаш повикал полиција – еве зошто

Дошол на гробот на татко му и веднаш повикал полиција – еве зошто

Во Смедерево периодов крадците удрија по мермерните плочи на гробиштата, а таков призор затекнал и Мирослав П.

Тој отишол на гробот на татка си, а таму го видел откопан, без мермерната плоча.

Случајот е пријавен во полиција.