Регион 03. јули 2020. / 11:04

Чеда Јовановиќ префрлен на Инфективно: Се бори за живот

Чеда Јовановиќ префрлен на Инфективно: Се бори за живот

Контроверзниот српски политичар Чедомир Јовановиќ, кој е заболен од корона вирус, има влошена здравствена состојбата поради што е префрлен на Инфективната клиника.

Докторите се борат за неговиот живот и е приклучен на апарат за дишење.

Јовановиќ се заразил од негов пријател со кој изминатите недели интензивно се дружеле.