Регион 30. јуни 2020. / 14:13

Чеда Јованиќ болен од корона?

Чеда Јованиќ болен од корона?

Контроверзниот српски политичар Чедомир Јовановиќ најверојатно има корона. Тој е примен во болница поради силно заболување на белите дробови.

Како што пишуваат српските медиуми, се претпоставува дека Јовановиќ се заразил од пријател со кој се дружеле изминатиот период.

Чеда ќе остане во болница се додека не ги добие конечните резултати.