Македонија 23. август 2019. / 19:53

Зеколи: Спремен сум за протести, битно е да се разбие молкот

Зеколи: Спремен сум за протести, битно е да се разбие молкот

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи денеска порача дека е подготвен за протести од 2 септември, па натаму. Битно е да се разбие молкот, порача Зеколи.

Спремен за протести. Било каде, само не пред ружната влада. Пред партијски седишта, пред амбасади, на улица. Од 2 септември, натака. Не е битно колку, не е битно кој ќе повика. Битно е да се разбие молкот, напиша Зеколи.