Македонија 21. ноември 2019. / 10:34

Законодавно-правната Kомисија денеска ќе одржи седница

Законодавно-правната Kомисија денеска ќе одржи седница

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Законодавно-правната комисија.

На дневниот ред на комисијата се предлог законите за изменување и дополнување на Законот за одбрана, за лобирање, за изменување и дополнување на Законот за правда за децата и за Академија за судии и јавни обвинители, четирите во второ читање.