Економија 15. март 2021. / 08:08

Денеска во Собранието седница на Комисијата за финансирање и буџет

Денеска во Собранието седница на Комисијата за финансирање и буџет

Во Собранието на Македонија за денеска е закажана седница на Комисијата за финансирање и буџет.

На дневен ред на Комисијата е Предлог-законот за задолжување со заем кај Европската банка за обнова и развој за финансирање на проектот „Воведување на брз автобуски превоз во Град Скопје“. Законот е по скратена постапка, во второ читање