Македонија 13. февруари 2021. / 12:33

Задолжителна зимска опрема на патот Тетово-Попова Шапка

Задолжителна зимска опрема на патот Тетово-Попова Шапка

Од ЈП Македонија пат информираат дека на патниот правец Тетово – Попова Шапка поради врнежи од снег и ниски температури на учесниците во сообраќајот им се препорачува задолжително да носат зимска опрема.

Од таму додаваат дека по потреба истата спрема условите на патот да се употреби.