Македонија 14. јануари 2021. / 20:09

Забранет сообраќајот за товарни возила на Стража

Забранет сообраќајот за товарни возила на Стража

Од 18.50 часот е воведена забрана за сообраќај на товарни возила на Стража поради снежни врнежи, соопшти АМСМ.

Забрана за движење на товарни возила поради снег попладнево е воведена и на патниот правец крак Маврово – Дебар.