Македонија 26. јануари 2021. / 12:34

Забрана за движење на тешки моторни возила на патниот правец Тетово – Попова Шапка 

Забрана за движење на тешки моторни возила на патниот правец Тетово – Попова Шапка 

Поради интензивни врнежи од снег воведена е забрана за движење на  тешки моторни возила на патниот правец Тетово –  Попова Шапка, информира ЈП „Македонија пат“.

Оттаму препорачуваат задолжителна употреба на зимска опрема за лесни моторни возила и автобуси на овој патен правец.