Македонија 11. декември 2020. / 16:03

(ВО ЖИВО) Започна „Лидер на неделата“, прв гостин е Саша Богдановиќ

(ВО ЖИВО) Започна „Лидер на неделата“, прв гостин е Саша Богдановиќ

Денеска во премиерното издание на „Лидер на неделата“ гостин во студиото  е градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ.

Интервјуто може да го проследите со клик тука.