Македонија 02. август 2020. / 10:29

(ВО ЖИВО): Свеченост по повод Денот на Републиката

(ВО ЖИВО): Свеченост по повод Денот на Републиката

Свеченост по повод државниот празник Ден на Републиката – 2 август Илинден 2020.