Македонија 15. March 2019. / 12:39

ВО ЖИВО: Пресуда за настаните од 27 април

ВО ЖИВО: Пресуда за настаните од 27 април

Во моментов во тек е читање на пресудата за обвинетите за настаните во Собранието од 27 април.