Македонија 24. март 2020. / 17:07

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Во тек е прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче на која треба да ја соопшти состојбата со коронавирусот во Македонија.