Македонија 10. ноември 2019. / 12:19

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на лидерите на Западен Балкан од Охрид

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на лидерите на Западен Балкан од Охрид

Прес-конференција од состанокот на лидерите на Западен Балкан, каде на јавноста ќе и се обратат македонскиот премиер Зоран Заев, српскиот претседател Александар Вучиќ, албанскиот премиер Еди Рама, претседавачот на Советот на министри на Босна и Херцеговина, Денис Звиздиќ и министерката за економија на Црна Гора, Драгица Секулиќ.