Македонија 04. август 2020. / 15:09

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Христијан Мицкоски 

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Христијан Мицкоски 

Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.