Македонија 02. јули 2020. / 15:20

ВО ЖИВО: Прес конференција на Христијан Мицкоски

ВО ЖИВО: Прес конференција на Христијан Мицкоски

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес ќе одржи прес-конференција.

Изјавата која треба да започне во 15:30 можете да ја следите во живо на Фејсбук страната на Мицкоски