Македонија 10. февруари 2020. / 15:12

ВО ЖИВО: Прес-конференција на Христијан Мицкоски

ВО ЖИВО: Прес-конференција на Христијан Мицкоски

Во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата Д-р. Христо Татарчев, прес-конференција за медиуми одржува Христијан Мицкоски, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ.