Македонија 04. јануари 2020. / 13:21

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Христијан Мицкоски

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Христијан Мицкоски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ќе се обрати до јавноста