Македонија 19. ноември 2020. / 14:27

(ВО ЖИВО) Пендаровски за новите мерки против коронавирусот

(ВО ЖИВО) Пендаровски за новите мерки против коронавирусот

Претседателот Стево Пендаровски по седницата со Советот за безбедност каде се расправаше за состојбата со коронавирусот се очекува да ги објави новите мерки.