Македонија 25. февруари 2021. / 13:03

(ВО ЖИВО) Мицкоски на средба со здравствени работници

(ВО ЖИВО) Мицкоски на средба со здравствени работници

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ќе оствари средба со здравствени работници.

Од партијата информираат дека средбата ќе се одржи во локалот „Јавна соба“.

Изјавата на Мицкоски во живо може да ја проследите на видеото во продолжение