Македонија 30. декември 2020. / 23:09

(ВО ЖИВО) Љупчо Златев гостин во „Заспиј ако можеш“ на Алфа ТВ

(ВО ЖИВО) Љупчо Златев гостин во „Заспиј ако можеш“ на Алфа ТВ

Главниот и одговорен уредник на Економски Лидер, Љупчо Златев вечерва е гостив во емисијата „ Заспиј ако можеш“ на Алфа ТВ, каде со домаќините ќе дискутира на актуелните политички случувања.

Емисијата може да ја следните во продолжение: