Македонија 09. јули 2020. / 17:30

(ВО ЖИВО) Христијан Мицкоски на средба со жителите на Чаир

(ВО ЖИВО) Христијан Мицкоски на средба со жителите на Чаир

Гласовите од Албанците нема да ги имате, му порачаа тетовските пазарџии на претседателот на СДСМ, Зоран Заев за време на неговата денешна посета на Тетво.

На прашањето на Заев како нема да ги имаме, пазарџиите му одговорија: „Ќе прајме ова, ќе прајме она, ништо! За Тетово немате направено ништо!“, порачаа тетовските пазарџии.