Македонија 26. февруари 2021. / 08:21

(ВО ЖИВО) Христијан Мицкоски гостин во Радио Лидер

(ВО ЖИВО) Христијан Мицкоски гостин во Радио Лидер

Гостин во денешниот подкаст „Утро со Златев“ гостин е лидерот на опозицијата, Христијан Мицкоски. Со него ќе се разговара на повеќе теми за актуелната политичка ситуација во Македонија.

Започнете го денот со темите од кои зависи иднината на Македонија.

Видео стримингот ќе се емитува на нашата Фејсбук страница „Радио Лидер“, а тоа може да го погледнете во продолжение.