Македонија 18. јануари 2021. / 20:21

(ВО ЖИВО) Димче Арсовски гостин во Филибастер на Радио Лидер

(ВО ЖИВО) Димче Арсовски гостин во Филибастер на Радио Лидер

Следете го во живо гостувањето на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, во емисијата Филибастер на Радио Лидер.

Гледајте ја емисијата во живо на следниот ЛИНК.