Македонија 01. декември 2020. / 12:40

(ВО ЖИВО) Аудио пренос на антивладините протести на Радио Лидер

(ВО ЖИВО) Аудио пренос на антивладините протести на Радио Лидер

Денеска во студиото на Лидер гостин ќе биде Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. Заедно со него преносот ќе го врши Љупчо Златев.

Денеска од 12:30 до 14 часот во Скопје ќе бидат блокирани Владата и Министерството за надворешни работи со протестот што го организира ВМРО-ДПМНЕ поради случувањата со Бугарија и тајните преговори.

Аудио пренос во живо на овој настан ќе може да проследите преку нашиот канал. Гостин ќе биде Наум Стоилковски, а со него во студиото ќе биде главниот уредник на Радио Лидер, Љупчо Златев. Исто така ќе може да проследите и вклучување во живо од протестот и ќе може да ги слушнете говорите на предводниците на антивладиниот протест.

Почетокот на аудиот преносот е од 12:30, а тоа може да го следите тука.