Македонија 23. февруари 2020. / 11:22

(ВО ЖИВО) Антонијо Милошоски ќе пушта аудио бомба

(ВО ЖИВО) Антонијо Милошоски ќе пушта аудио бомба

Прес конференција на Антонио Милошоски. Најавено е објавување на нова „бомба“, овој пат од партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи прес конференција во Собранието не му била дозволена.