Македонија 15. јули 2020. / 10:47

Во Кавадарци до 9 часот гласале 8,76 отсто, а во Демир Капија 10,25 отсто од избирачите

Во Кавадарци до 9 часот гласале 8,76 отсто, а во Демир Капија 10,25 отсто од избирачите

Во Кавадарци до 9 часот гласале 8,76 отсто, а во Демир Капија 10,25 отсто од избирачите, информираа претседателите на општинските изборни комисии, Зоран Костов и Стојна Топчиева.

Тие нагласија дека засега гласањето на парламентарните избори се одвива без проблеми.