Македонија 20. февруари 2021. / 18:45

ВМРО-ДПМНЕ: Илјадници од Битола и Охрид ставија потпис против фалсификат пописот на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Илјадници од Битола и Охрид ставија потпис против фалсификат пописот на Заев

Илјадници граѓани од Битола, Охрид, Ресен и другите општини од југозападна Македонија го ставија својот потпис против фалсификат пописот на Заев, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

 

Електронскиот попис е единствено логичко решение, и истиот ќе даде реални бројки и податоци, се друго е политички пазар, истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

Доколку Заев има барем малку разум, после денешниот масовен одзив на граѓаните против пописот тој ќе го прекине процесот, додаваат од таму.