Македонија 04. јули 2020. / 14:23

(ВИДЕО) Тони Јаревски: По 15 јули го враќаме достоинството на службениците и сјајот на институциите

(ВИДЕО) Тони Јаревски: По 15 јули го враќаме достоинството на службениците и сјајот на институциите

Од реформа во администацијата видовме само партиски вдомувања на пријателки и неуспешни фризерки. Општините станаа партиски штабови на СДС во кои безмилосно се уништува јавниот интерес, објави кандидатот за пратеник од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 1, Тони Јаревски.

Ова мора да запре, а Македонија мора да добие одговорна, отчетна и транспаретна јавна администрација со вистински професионалци кои ќе работат исклучиво во служба на граѓаните.

По 15 јули ГО ВРАЌАМЕ ДОСТОИНСТВОТО НА СЛУЖБЕНИЦИТЕ И СЈАЈОТ НА ИНСТИТУЦИИТЕ, напиша Тони Јаревски на својот фејсбук профил.