Македонија 21. мај 2019. / 01:16

(ВИДЕО) Тамара Тодевска: Без везе е да се купуваат амбулантни возила наместо Евровизија!

(ВИДЕО) Тамара Тодевска: Без везе е да се купуваат амбулантни возила наместо Евровизија!

Скандалозна изјава на пејачката Тамара Тодевска за 1тв во која таа тврди дека настапот во Израел е многу поважен од набавка на амбулантни возила затоа што без Евровизија никој немало да ја знае државата.

Тамара одговара на барањата на граѓани кои тврдат дека ќе беше подобро да се купат амбулатни возила наместо да се оди во Израел.

-Ќе беше многу безвезе да се откажевме од Евровизија и да купевме амбулантни возила пошто никој немаше да знае за нас – рече Тамара во интервјуто.

Беа потрошени над 100.000 евра пари на граѓаните за Тамара да се себе-промовира на Евровизија, за пејачката, тоа е поважно од амбулантни возила.