Македонија 12. септември 2020. / 10:14

(ВИДЕО) Струмички Атавар среде корона продолжува со журки

(ВИДЕО) Струмички Атавар среде корона продолжува со журки

Аватар бидејќи е на Радиша Бојовиќ Заев продолжува со журки среде корона. Најпосетениот кафич во Струмица, коментираат граѓаните на социјалните мрежи.