Македонија 10. јули 2020. / 09:55

(ВИДЕО) Спасовски пак зборуваше на ромски јазик

(ВИДЕО) Спасовски пак зборуваше на ромски јазик

Техничкиот премиер Оливер Спасовски, за време на посетата на Шуто Оризари, им се обрати на присутните на ромски јазик.