Македонија 05. јули 2019. / 18:27

(ВИДЕО) Рамиз Мерко ја изрецитира Т’га за југ од Миладинов!

(ВИДЕО) Рамиз Мерко ја изрецитира Т’га за југ од Миладинов!

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, во интервју за ИРЛ наизуст ја кажа Т’га за југ и уверува дека како Струга нема друга.

За себе вели дека работи домаќински и е успешен менаџер на општината, во која тврди, оти нема ниту една дивоградба.

Наскоро на ИРЛ сторија за Струга, низ проверка на тврдењата на Мерко со факти и документи и обвинувањата на советниците дека се само декор на своеглавиот градоначалник.