Македонија 15. јули 2020. / 23:14

(ВИДЕО) Рафали во Чаир: ДУИ слави победа

(ВИДЕО) Рафали  во Чаир: ДУИ слави победа

Во скопската општина Чaир симпатизерите на ДУИ веќе масовно ја прославуваат евенталната победа во овој дел од главниот град.

Според видеото кое го сподели градоначалникот Висар Ганиу на Фејсбук, може да се види масовен собир во кој во позадина се слушаат рафали.