Македонија 01. август 2020. / 18:33

(ВИДЕО) Плажата Градиште преполна на сред Ковид-19 пандемија!

(ВИДЕО) Плажата Градиште преполна на сред Ковид-19 пандемија!

Плажата во Градиште во Охрид е преполна со луѓе, кои не оддржуваат никаква физичка дистанца еден од друг. Луѓето со право на социјалните мрежи прашуваат дали ваквите места ќе бидат причината за нов уште поголем бран на заразени луѓе со Ковид-19.