Македонија 11. јули 2020. / 15:28

(ВИДЕО) Охриѓани се журкаат на „Обиџуко“

(ВИДЕО) Охриѓани се журкаат на „Обиџуко“

Во кафулето „Ликвид“ во Охрид, младите охриѓани го поздравија изборот на диџејот – среде музика да им го пушти поздравот од техничкиот премиер Оливер Спасовски за денот на Ромите, каде што тој зборува ромски јазик.

„Теовел еменге буте бершенѓе обиџуко“ покрај тоа што стана хит на социјалните мрежи, сега свое место најде и во ноќните држуби.