Македонија 06. април 2020. / 12:09

(ВИДЕО) Николоски: Унгарија денеска реши да подаде рака на Македонија

(ВИДЕО) Николоски: Унгарија денеска реши да подаде рака на Македонија

Унгарија реши денеска да и помогне на Македонија, тоа се должи на соработката и комуникацијата со унгарскиот премиер, што значи дека ВМРО-ДПМНЕ е спремна и од опозиција да помага на македонските граѓани, напиша Александар Николоски на ФБ.

Пријателите се секогаш потребни, на маката на народот се познаваат пријателите, за жал Македонија е погодена од оваа пандемија на коронавирусот којашто прави здравствени и економски проблеми, економските проблеми зе огромни, здравствените проблеми се исто така огромни, малку држави се спремни да подадат рака, Унгарија денеска се реши да подаде рака на Македонија, изјави Николоски.