Македонија 02. август 2019. / 19:57

(ВИДЕО) На Мечкин Камен во Крушево: Никогаш северна, само Македонија

(ВИДЕО) На Мечкин Камен во Крушево: Никогаш северна, само Македонија

Од денешната прослава на Илинден во Крушево преку директниот телевизиски пренос го видовме и слушнавме само тоа што Власта сакаше да допре до очите и ушите на граѓаните. Сепак, таму се случуваше и нешто друго, што требаше да не се види и чуе.

 Никогаш северна, само Македонија,  ечеше од илјадници граѓани кои денеска беа на Мечкин Камен.