Македонија 29. јуни 2020. / 21:50

(ВИДЕО) Мицкоски до Саше Политико: Продолжи да земаш пари од Заеви, а јас ќе продолжам да ја зборам вистината

(ВИДЕО) Мицкоски до Саше Политико: Продолжи да земаш пари од Заеви, а јас ќе продолжам да ја зборам вистината

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски до Саше Политико: Продолжи да земаш пари од Заеви, а јас ќе продолжам да ја зборам вистината.