Македонија 10. јули 2020. / 09:46

(ВИДЕО) Јанушев: Ќе го укинеме извршувањето на куќи и станови

(ВИДЕО) Јанушев: Ќе го укинеме извршувањето на куќи и станови

Македонија е заробена држава. Нема правда, нема систем, порача Игор Јанушев носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во изборната единица 3.

Се обврзуваме на:

✅Нулта толеранција на корупција и непотизам во правосудството

✅Ветинг во правосудството

✅Проверка на имотна состојба на носителите на јавни функции

✅Ќе го укинеме извршувањето на куќи и станови, вели Јанушев.