Македонија 25. октомври 2020. / 15:19

(ВИДЕО) Голема поворка возила го испрати Амди Бајрам до гробиштата во Бутел

(ВИДЕО) Голема поворка возила го испрати Амди Бајрам до гробиштата во Бутел

Со голема поворка поранешниот пратеник, Амди Бајрам испрaтен до вечното почивалиште во гробиштата во Бутел, јавува „Сител“.

Поворката тргна од семејната куќа на Бајрамови во општина Бутел.

Погребот е закажан за во 15:00 часот.