Македонија 27. јуни 2020. / 16:40

(ВИДЕО) Ѓорѓиевски до СДСМ: Господа ќе одговарате!

(ВИДЕО) Ѓорѓиевски до СДСМ: Господа ќе одговарате!

Господа од СДС, претседателот на ВМРО – ДПМНЕ, а за нешто помалку од 3 недели и премиер на Република Македонија – има да ви соопшти една не толку добра вест за вас, но многу добра за народот и државата.
Господа, ќе одговарате!, напиша Орце Ѓорѓиевски на „Фејсбук“.