Македонија 11. декември 2020. / 20:20

Ѓорѓиевски: Во Пржино ќе гради инспектор во пазарна инспекција близок до Заев

Ѓорѓиевски: Во Пржино ќе гради инспектор во пазарна инспекција близок до Заев

Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ во денешна изјава за Алфа Телевизија потенцираше околу бетонизацијата на Кисела Вода, дека во Пржино ќе инвестира инспектор во пазарна инспекција близок до Заев.