Македонија 06. септември 2019. / 17:44

(ВИДЕО) Ѓорчев од Оксфорд: Секаде треба да се зборува за Македонија

(ВИДЕО) Ѓорчев од Оксфорд: Секаде треба да се зборува за Македонија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев испрати видео порака од Универзитетот „Оксфорд“ и порача дека секаде треба да се зборува за Македонија.