Македонија 03. август 2020. / 09:34

(ВИДЕО) „Бурна“ викенд журка во Охрид – Ќе има ли кластер „Градиште“?

(ВИДЕО) „Бурна“ викенд журка во Охрид – Ќе има ли кластер „Градиште“?

Препораките за почитување здравствени мерки и одржување дистанца очигледно не допираат до многу луѓе, особено меѓу помладите.

На социјалните мрежи е споделено видео од забава на плажа во Градиште за време на викендов.

На видеото може да се забележи дека нема дистанца, нема почитување протоколи, нема заштитини маски, нема ништо… има само младешко летно лудило.